Forum Konstruktor budowlany Strona Główna Konstruktor budowlany
Forum projektantów
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ASD 2010 - Nie uruchamia się moduł żelbet - Proszę o pomoc!

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Konstruktor budowlany Strona Główna -> Autodesk Building Design, Revit, ASD
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mb123
Początkujący Forumowicz



Dołączył: 14 Maj 2014
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 10:06, 19 Maj 2014    Temat postu: ASD 2010 - Nie uruchamia się moduł żelbet - Proszę o pomoc!

Witam,
Nie uruchamia mi się moduł żelbet. Stal i szalunki działają.

Próbowałem uruchomić szablon innego kraju, uruchamiać poprzez plik, uruchomić z mudołu stali i szalunków i nic...

Co poradzicie?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
thomas126
Doświadczony Forumowicz



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 1205
Przeczytał: 52 tematy

Pomógł: 23 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: woj. mazowieckie

PostWysłany: Pon 11:33, 19 Maj 2014    Temat postu:

Spróbuj wybrać moduł ASD a później przejść na żelbet. Albo np. stal klasyczny a później żelbet. Czasami tak się wiesza. Mam podobnie ale w ten sposób u mnie działa.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
er.jot
Doświadczony Forumowicz



Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 178
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: zachodniopomorskie

PostWysłany: Czw 17:15, 22 Maj 2014    Temat postu:

przeladuj komende CUI

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mb123
Początkujący Forumowicz



Dołączył: 14 Maj 2014
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 15:14, 05 Wrz 2014    Temat postu:

Witam,
Problem się znowu powtórzył!!
Do tej pory wystarczało przeładować na Żelbet klasyczny i wrócić i było ok. Teraz przeładowując pojawiają się ikony danego modułu jednak nic nie działa jest komunikat np.
"Polecenie: rbcr_def_bar_bv Nieznane polecenie "RBCR_DEF_BAR_BV". Naciśnij
klawisz F1 by uzyskać pomoc."

Proszę o pomoc !! to bardzo pilne !!
Nie mogę edytować żadnego rysunku żelbetowego..


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Konstruktor budowlany Strona Główna -> Autodesk Building Design, Revit, ASD Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin