Forum Konstruktor budowlany Strona Główna Konstruktor budowlany
Forum projektantów
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Połączenia stalowe - Robot - Revit

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Konstruktor budowlany Strona Główna -> Robot
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pavelo158
Początkujący Forumowicz



Dołączył: 27 Lip 2014
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pią 23:21, 04 Gru 2015    Temat postu: Połączenia stalowe - Robot - Revit

Cześć,

Mam problem z graficznym odzwierciedleniem połączeń stalowych wygenerowanych w Robocie po eksportowaniu ich do Revita. Czy ktoś zna sposób w jaki sposób można wyeksportować model do Revita, tak aby połączenia faktycznie tam widniały? W moim przypadku, po wgraniu pliku do Revita żadnych połączeń nie widać...

Z góry dzięki za odpowiedź.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
thomas126
Doświadczony Forumowicz



Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 1062
Przeczytał: 59 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: woj. mazowieckie

PostWysłany: Sob 0:08, 05 Gru 2015    Temat postu:

Tak na szybko sprawdź jaki poziom szczegółowości masz włączony. Może najniższy i nie widzi. Albo we właściwościach widoku w ustawieniach filtrów coś jest do zmiany...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pavelo158
Początkujący Forumowicz



Dołączył: 27 Lip 2014
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob 0:44, 05 Gru 2015    Temat postu:

Dzięki za odpowiedź. No niestety ale mam najwyższy poziom włączony. Pokazuje profile, ale krzyżują się one w swoich osiach i się przenikają bez połączeń. Próbowałem też eksportować model z Advance Steel, lecz też nie działa. Jeszcze jakieś pomysły?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Konstruktor budowlany Strona Główna -> Robot Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin